Met trots introduceren wij Sonneborgh Groep, de organisatie achter een vertrouwde naam!

Sonneborgh richt zich volledig op het in belegging en exploitatie nemen van maatschappelijk vastgoed. Dit stelt ons in staat om nog beter in te kunnen spelen op de veranderende vragen van onze maatschappelijke partners. Onder de naam Coresta adviseren en ontwikkelen wij al sinds 1997 op het gebied van maatschappelijk vastgoed in de sectoren zorg, (betaalbaar) wonen, onderwijs en sport. Steeds vaker kregen wij de vraag of wij het vastgoed niet over konden nemen. Deze uitdaging hebben wij vanuit Sonneborgh succesvol opgepakt. Ons eerste project is reeds in belegging en exploitatie genomen. De volgende vijf projecten zijn in ontwikkeling en worden op korte termijn aan onze portefeuille toegevoegd. Daarmee is voor ons nu het moment gekomen om met Sonneborgh naar buiten te treden.

Met de introductie van Sonneborgh verandert er voor onze relaties nauwelijks iets. Coresta blijft beschikbaar voor strategisch advies en (her)ontwikkelvraagstukken. Sonneborgh versterkt Coresta en stelt ons nog beter in staat om vanuit een realistische en pragmatische aanpak invulling te geven aan het verbeteren, besparen en ontzorgen van uw maatschappelijk vastgoedportefeuille.

Indien u meer wilt weten over Sonneborgh of de mogelijkheden voor uw organisatie, dan lichten wij dit graag nader toe in een persoonlijk gesprek of bezoek onze website: www.sonneborgh.nl.